Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Visa varukorgen
Till kassan
Mina sidor

FAQÄr flexsiffran på klubbor samma för alla märken?
 Njae. Eastons klubbor brukar uppfattas som lite mjukare än CCM och Bauer. En 85 Flex i Easton kan upplevas av vissa spelare som att det skulle vara en 77 Flex i Bauer. Vi på Great Skate tycker att Bauer, CCM och Reebok O-tech (de med hål i skaften) har likvärdig flex. Reebok Sick-Kick (11K, 9K mm) är styva. Tex känns en 11K 85 Flex lite hårdare än en Bauer APX 87 Flex. Även billigare klubbor i samma märke kan ibland uppfattas som hårdare/stummare. En dyr klubba ger en helt annan "fjong" i skotten helt enkelt.

Kan Ni leverera alla varor på Er hemsida nu?
De flesta nyheter finns nu för leverans.

Håller de dyraste kompositklubborna bäst?
Nej, de dyraste klubborna är ofta extremt lätta och man har prioriterat vikt, känsla och prestanda framför hållbarhet. NHL och Elitseriespelare bryr sig inte vad en klubba kostar ...

Jag har en 4 månader gammal helkomposit klubba som har gått av. Kan jag få en ny?
Nej. Ingen reklamtion om den hållit så länge.Information om helkompositklubbor (PDF).

Mina föräldrar vill inte köpa mer helkompositklubbor för att de tycker att det blir för dyrt en hel säsong. Vad göra?
Kör med skaft och lösa blad. Då har du alltid 1 del kvar när något går sönder. Easton S15, Bauers Vapor X-Pro och One Pro 3 är annars bra, sköna klubbor för 1000-lappen eller strax under.

Hur mycket kan man ha i växtmån i skridskorna?
Absolut ej mer än 1 skridskostorlek (8mm). Är det mer så kommer skridskon absolut glappa och skavsår kommer uppstå. Dessutom blir skridskon lite "större" efter ett par veckors användning.

Vad betyder läst D respektive E?
D är normal bredd och E och EE är för breda fötter.

Vilken skridsko och läst rekommenderar Great Skate om jag har extremt breda fötter?
Bauer Flexlite och Supreme-modellerna i EE är förmodligen marknadens bredaste skridsko. Dessutom grymt sköna!

Det uppstår gärna en glipa mellan armbågsskydd och handske. Vad göra?
Trivs Du med hanskarna och armbågsskydden så kan lösa handledsskydd för 149:- vara räddningen. Du bör hitta dem bland våra tillbehör.

Vilka öppettider har Great Skate?
Måndag-Fredag 11-18. Lördagar 11-15.

Är det sant att Kristian Huselius brukar hänga på Great Skate på en fika då och då på sommrarna i ett par svindyra solglasögon?

Ja och med lite tur kan man även få se Niklas Anger i ett par röda byxor och skarf.

Stämmer det att Eastons nya axelskydd S19 har sålt galet bra?
Ja. Faktum är att det mesta från Easton har extremt bra hela sommaren.

Är de dyraste skydden alltid bäst?
Oftast har de dyraste skydden bäst skyddsegenskaper. Dock så är det många som tycker att de ibland kan bli lite stora och klumpiga. Speciellt om man är tonåring och inte riktigt ser ut som en seniorspelare i kroppen.

Är de dyraste skridskorna alltid bäst?
Ja, om du är senior och dina fötter har vuxit klart samt om Du gillar hårda skridskor. Har du storlek 40, är 13 år och väger 62 kilo så blir du inte en bättre hockeyspelare bara för att du köper en skridsko för 5000:-. Konsultera gärna din tränare då detta är ett känsligt ämne....

Finns det ett mode i hockey som styr valet av utrustning bland Era kunder?
Ja, absolut.

Hockeyprylar är dyrt. Var kan jag göra för att hålla ner kostnaden utan att behöva köpa mindre bra/säkra produkter?Ta en titt under REA eller Veckans Klipp på vår internetshop. Där finner Du fjolårsmodeller till löjligt låga priser. Många varor är i princip samma produkter som årets modeller. Det kan i vissa fall bara skilja på någon revär eller dyligt. Passa på innan det tar slut. Först till kvarn gäller......Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 
Vi har alla proffsmärken inom ishockey såsom Easton, Bauer, Reebok, CCM, TPS, Sherwood, Hejduk, Guard Dog, Shock Doctor, Oakley, Blade Tape och Warrior.
Vi tillhandahåller brett sortiment för olika nivåer av spel till bra priser. Vi ser och förstår dina hockeybehov bättre än någon annan - vi har spelat själva. Tveka inta att kontakta oss på telefon 08-915582 om Du vill ha experthjälp angående din hockeyutrustning!